keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Kotitehtäviä;)

Jäänyt välistä kirjotella tuosta 5.5. päivän treenistä ja se tulee nyt. Mua alkoi harmittamaan siitä viime kertasesta "Niinu-treenistä" se twisti hypyllä ja siitä kepeille, joten sitä piti lähteä treenimään. Tietysti se nyt sitten sujui ongelmitta, eikä koira jäänyt mun mielestä ollenkaan jalkoihin pyörimään. Mulla oli keppien päässä suljettu namikuppi, joka imi hullun lailla!;) No sit, kun tuo onnistui muutaman kerran, niin tehtiin sama Gabsyn kans ja sujui kans. Jes! Sit otettiin vähän keppikulmia ja testasin myös sitä, että lähetän kepeille ja lähden itse ihan eri suuntaan -> ONNISTUI!!:) Hyvä me! Mutta teinkin sillon alussa tosi kovasti töitä keppien kanssa ja sen ansiosta ne sujuu nyt noin hienosti. Katotaan sitten sujuuko vielä yhtä hienosti kisaradoilla. Toivottavasti!

Gabsy on nyt hierottu ja hoidettu. Ei mitään pahempaa ollut, ihan tavallista pientä jumia kait?
Tämä viikko otetaan rennosti ja ens viikolla koitetaan taas jatkaa treenaamista. Suunnitelmissa olis ilmottaa Gabsykin vikan päivän iltakisoihin. Ohjaaja saattaa olla Nappis, niin mun ei tarttis keskittyä kahteen koiraan yhden illan aikana. Se voi olla mulle vielä liian vaikeeta!;)

Tässä vähän kuvia mun treeniryhmästä..;)

"Lily on mun koira!"
Jalkapalloa
"Tää putki pitää ottaa!"
Gabs
Välillä piti tutkia autoa
Ja juosta kilpaa
Koko treeniryhmä

5 kommenttia:

  1. Heti piti tulla lukemaan teidän treenijuttuja :) Tosi hienosti Lilyn kanssa kulkee ja paranee vaan kun treenaatte noin ahkerasti :)

    Toivotaan että Gabsykin pääsee eroon selkämurheistaan ja kisaamaankin. Kannattaiskohan sille kokeilla fysioterapiaa. Ainakin me ollaan saatu paremmat ohjeet ja hoidot fyssarilta kuin hierojalta.

    Mut Gabsyhän on jokatapauksessa onnellinen jos pääsee edes touhuilemaan kentälle ja treenaamaan vaikka sit mini-hypyillä.

    VastaaPoista
  2. Joo, Lilyn kanssa kulkee aika hienosti!:) Meno sen kanssa on niiiin kivaa!!

    Gabsy kävi fyssarilla joskus helmi-maaliskuussa ja se sano, että sen jälkeen hierojalla käynti. Ja nyt en sit oikein tiedä, että pitäiskö sitä käyttää säännöllisesti fyssarilla, vai hierojalla vai miten? Hoitaako fyssari siis saman asian kuin hieroja ja vähän enemmänkin? Ei maksais silti kuin 5e enemmän, jos veis fyssarille. Lilyn oon ainakin viemässä seuraavalla "hierontakerralla" fyssarille, kun se sillon sano, että kannattaa tuoda sitten, kun on hetken aikaa kisattu. Ehkä Gabsykin sitten kans fyssarille seuraavalla kerralla eli varmaan parin kuukauden päästä, ellei mitään tuu? Vai? Ootteko osteopaatilla käyny?

    VastaaPoista
  3. Ainakin meillä osaa fyssari hoitaa paljon paremmin/enemmän kuin pelkkä hieroja. Ja jos ei tuon enempää ole hintaero niin veisin fyssarille. Mun koirat ei oo osteopaatilla käyneet.

    VastaaPoista
  4. Eli siis fyssaria ainoostaan käytätte? Onko käynti parin kuukauden välein vai kuinka usein?

    VastaaPoista
  5. Joo pelkällää fyssarilla käydään nykyään. Mennään aina kun tarvetta tuntuu olevan... Nettalla alkaa pikkuhiljaa ne huonot lonkat näkyä jäykkyytenä ja jumeina ja se on käynyt lähes säännöllisesti 1-2 kk välein. Muffy kun hoidettiin syksyllä kuntoon (5 käyntiä 2,5kk) niin nyt ollaan käyty 2-3 kk välein. Jos fyssari huomaa jotain niin on antanut hoito-ohjeita ja sitten on otettu kontrollikäynti 2-4 viikon päähän.

    VastaaPoista