torstai 22. syyskuuta 2011

Nokian kisat, molemmat tytöt ekoissa kakkosluokan kisoissa

10.9. oli Npkh:n kisat. Mulla oli huono päivä, kauhee väsymys ja sellainen olo, ettei kauheesti kiinnosta. Radoille mennessä epävarma olo, joten eihän siitä sitten mitään tullut, kummallakaan radalla. Taidettiin hyllyttää kaksi kertaa. Eka rata on tässä: http://www.youtube.com/watch?v=Incs-leQjPI. Olis voinut kattoo koiraa hiukan pidempään, että olis saanut edes oikeeseen päähän putkea!;) Se kun on paska fiilis, ei jaksa edes yrittää kunnolla ja se sitten näkyy. Toista rataa en sitten vaivautunut edes kysymään, josko joku olisi kuvannut.
Ei ne nyt oikeesti ihan kamalia ollut ne radat, mutta jotenkin sitä on ite vaan niin kriittinen!;) Nyt on sitten päällejuoksut tehotreenissä! Aikasemmin ajattelin, että ei mun tartte sellasia opetella, mut tartteepas!!

Nappis ja Gabby oli jälleen ihan liekeissä!!! Vetivät tuplanollat, toinen agiradalta toinen hyppäriltä ja yksi 5 (rima). Ja molemmat nollat oli vielä voittoja! Tosi makeeta!! Isot kiitokset taas Nappikselle, joka ohjasi niin taitavasti Gabbyä! Olette huikea pari! Yks nolla enää ja sit kolmosluokka kutsuu!;) Ihmeellistä, mutta totta!:) <3
Radat tulee tänne jossain vaiheessa, jos saan ne..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti